‹ Tilbake

Touch, skjermer, innhold og info

Global Digital Media leverer små og store skjermer: Touchskjermer og infoskjerm. Digital Signage og spesialutviklede systemer. Apper til mobil, tablet, ipad og større skjermer. Vi kan hardware og software.

Her er litt av det vi har holdt på med i det siste.2016: Interaktivt system for Globeracer. Globeracer har fantastiske løsninger for innendørs sykling; touchskjerm med visning av watt, puls og treningsprogram, kombinert med høykvalitets videoer fra blant annet Tour de France løyper. GDM har gleden av å bidra med teknisk kompetanse og programvareutvikling.
 
Foto: i/o/lab - senter for framtidskunst

2016: Videokunst, turistinfo, kinotrailere, strikkeoppskrifter.. skal du bestille en kake, eller kanskje en lastebil? Vi jobber med mange spennende bransjer. Flere av våre kunder bruker våre tjenester for å holde innhold på skjerm oppdatert og relevant

2016: Gjennomsiktige skjermer, bildegjenkjenning, stemmestyring, sensorer, 3D fotogrammetri, 360 graders video, Virtual Reality på app eller til storskjerm. Som alltid følger vi med på og tester ut ny teknologi og hardware, for å kunne tilby våre kunder det siste nye, innenfor trygge rammer.


2016: Touchskjerm med Android. Vi tilbyr fullt tilpasset touchskjerm med Android player. For kunder som allerede har en app de vil vise frem, og for kunder vi utvikler nye apper for.

 

 2015-2016: World Future Energy Summit, OTC, Kuwait Oil&Gas: Interaktive systemer for Abu Dhabi National Oil Company (se egen artikkel.
 

 

Digital Media er så mangt. Hva kan vi hjelpe deg med?