Tjenester

Limited Edition Converse High Tops Converse Limited Edition Shoes Malaysia 1CK5731 Converse Disney Crossover Centennial Limited Limited Edition Converse High Tops Converse Limited Edition Shoes Malaysia 1CK5731 Converse Disney Crossover Centennial Limited
Air Jordans 1 MID, Air Jordans MID 1 visit this link
Nike Metcon White Black, Nike Metcon Black White nike metcon white black, nike metcon black white
Womens Nike Air Max Excee, Nike Air Max Excee Big Kids womens nike air max excee, nike air max excee big kids

De 10 viktigste ingrediensene til en optimal interaktiv kommunikasjonsløsning!

Ved hjelp av lang erfaring og solid metodikk, tilbyr GDM løsninger som sikrer at alle elementene i totalleveransen blir hensyntatt. GDM kan levere en totalløsning for din digitale kommunikasjon eller bistå igjennom deler av prosjektet. Vi har identifisert de 10 viktigste ingrediensene for å optimalisere en interaktiv kommunikasjonsløsning:

1. Idé & målsetting
WorkShop og gjennomgang av behov og ideer for å tydeliggjøre din overordnede målsetting med løsningen.

2. Konseptutvikling & strategi - målgruppekobling
Basert på behov og ønsker utvikler vi og konseptualiserer en totalstrategi sammen med dere. GDM har et resurssterkt team med lang erfaring fra forskjellige bransjer og kan bidra med smarte løsninger. Vi ser på målgruppene og synergi opp mot ulike kanalvalg for å oppnå best mulig respons og effekt.

3. Innhold & nytteverdi
Kjernen i kommunikasjonen er innholdet og nytteverdien som sluttbrukeren opplever. Jo bedre vi kjenner sluttbrukeren, jo bedre kan vi spisse kommunikasjonen og riktig innhold

4. Valg av riktig teknisk løsning
Teknisk løsning inneholder valg av hardware og software og hvordan totalsystemet skal fungere i det fysiske miljø. GDM har spesialkompetanse innen Hardware, Software, Installasjon og drfit , noe som sikrer høy oppetid og overvåking av den tekniske løsningen.

5. Integrasjon
Kommunikasjon som skal fange oppmerksomhet og gi nytteverdi på sikt må være dynamisk og levende for å forbli spennende for ditt publikum. Derfor har vi lagt til rette for integrasjon av automatiserte oppdateringer internt og ekstern real-time data, samt integrasjon av sosiale medier for mer hyppige oppdateringer.

6. Design
Design bidrar til å skape intrykk, fange oppmerksomhet og optimalisere brukeropplevelsen og gjør det enkelere å navigere i store mengder med informasjon. God design gjør deg synlig.

7. Installasjon
GDM har høy kompetanse både innen enkle og avanserte installasjoner. Vi integrerer løsninger med tanke på stil, kvalitet og miljøet som systemet skal driftes i.

8. Analyse og statistikk
En av de aller viktigste ingrediensene for suksess er å måle responsen og interessen innholdet har blant ditt publikum. GDM Media Platform kan brukes som et verktøy for innsamling og analyse av data som gjør det mulig å spisse budskap og optimalisere selskapets kommunikasjon på flere kanaler.

9. Support
Vårt support-team gir opplæring og kompetanseoverføring til den av dere som skal administrere og holde innhold og applikasjoner oppdatert.

10. Drift og overvåkning
GDM sikrer optimal drift og kan også fjernovervåke hele systemet med automatiske alarmfunksjoner. Vi er stolte av å kunne presentere en oppetid på over 99,7%.