Om oss

GDM – Et fremtidsrettet digitalt medieselskap


Global Digital Media er spesialister på interaksjon, usability, programmering, utstyrsintegrasjon, integrerte operasjoner og audiovisuelle løsninger. Vi leverer også designtjenester i forbindelse med dette. Våre standard leveranser er i hovedsak interaktive skjermer i alle slags størrelser og design som vi utformer innhold/konsept til sammen med kunden og hjelper til fra oppstart til drift. Vi har gjort leveranser til Dubai, Egypt, Portugal, Canada, Aserbajdsjan, Indonesia, Malaysia, Danmark, Tyskland, Angola, USA, Russland, England, Qatar, Sverige og Skottland.

5 gode grunner til at du skal velge GDM:
 

1. Vi er opptatt av at du lykkes

Vårt slagord er «A better way to communicate» og det er nettopp det vi hjelper våre kunder med. Ved å bruke interaktive og touchbaserte system oppleves informasjonen som nyttig fordi brukeren kan velge selv, og det er den veien trenden går idag. Statistikkverktøyet i systemet vårt sørger samtidig for at du vet hva brukerne dine er interressert i. Interaktiv kommunikasjon er vår lidenskap, og vi brenner for å skape suksess i alle våre prosjekter.

2. Vi gir deg digital kommunikasjon i verdensklasse

Vi er markedslederen på touch / interaktiv kommunikasjon og leder innovasjonen innen interaktiv kommunikasjon. Vi brenner for å skape de beste interaktive opplevelsene for våre kunder og brukere.

3. Vårt team er unikt på kompetanse & gjennomføringsevne

GDM er satt sammen av noen av de beste hodene innen interaktiv kommunikasjon, strategi, programvareutvikling, interaksjonsteknologi og analyse/dokumentasjon.

4. Vi sørger for at du når dine kunder & ansatte

Vi forstår viktigheten av å skape en god brukeropplevelse for deg som kunde og dine sluttbrukere. Vi leverer en totalløsning med tanke på design, kommunikasjon, hardware, software, integrering, drift, support, dokumentasjon og analyse.

5. Du får et genialt brukergrensesnitt i GDM Media Platform

GDM Media Platform er utviklet av vårt team i Norge. Det er en genial software for å drifte enkeltsystemer såvel som komplekse medienettverk bestående av interaktive og passive skjermer. Vi har fokusert på å lage et brukergrensesnitt som fungerer enkelt og effektivt. Vi har også gjort det enkelt å ta frem brukerstatistikk som viser effekten av din investering. GDM Media Platform er kjernen i vår bedrift og grunnen til at mange av våre kunder velger å samarbeide med oss.